Θεραπείες Laser

Νεανικό πρόσωπο χωρίς ατέλειες

Στο ιατρείο του Κου Γεώργιου Ντούφα υπάρχουν διαφορετικές συσκευές Laser, ειδικές για κάθε πρόβλημα που σας απασχολεί.

Θεραπεία ουλών ακμής κ.α.

Οι παλιές ή πρόσφατες ουλές (π.χ. λόγω ακμής) είναι κάτι που συχνά προβληματίζει, ανησυχεί και οδηγεί σε εσωστρέφεια τις νέες και τους νέους.

Η νέα τεχνολογία Laser μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε κι αυτό το πρόβλημα σε σημαντικό βαθμό.

Συνδυασμένες θεραπείες που γίνονται στο ιατρείο του Κου Ντούφα με ST σύσφιξης και CO2 Fractional Laser ή peeling, οδηγούν στην αξιοσημείωτη αλλαγή ενός προσώπου με ουλές αλλά και της ψυχικής διάθεσης του υποβαλλόμενου στη θεραπεία.

Συνδυαστική θεραπεία: ST και CO2 Fractional Laser

Η συνδυαστική θεραπεία Laser εξατομικεύεται ανάλογα με την ανάγκη κάθε προσώπου: το ST διεγείρει αρχικά τους ινοβλάστες να παράγουν νέο κολλαγόνο ώστε το δέρμα να «γεμίσει από μέσα προς τα έξω» και κατόπιν το CO2 Fractional Laser ή το Peeling με TCA απομακρύνει τις επιφανειακές στιβάδες του δέρματος που έχουν σημάδια ή ουλές.

Έτσι η θεραπεία (μετά από 3 – 5 συνεδρίες) δρα σε δύο επίπεδα: επιφανειακά λειαίνοντας το δέρμα και βαθύτερα προάγοντας την αναδόμηση του κολλαγόνου που τονώνει τη σπαργή.

Χηλοειδές: σημαντική βελτίωση με τη θεραπεία BBL (αν και η βλάβη ήταν εξαιρετικά διηθημένη και σκληρή)

Πρόκειται για μία ανώδυνη μέθοδο που προκαλεί ελάχιστο ερεθισμό για 1 – 2 μέρες μετά από κάθε συνεδρία.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι διακριτικό και γίνεται σταδιακά ορατό μέσα στους επόμενους 2 – 3 μήνες.

Δείτε αναλυτικά την ενότητα: εφαρμογές Laser / επεμβατική ανάπλαση με CO2 Fractional Laser

Θεραπεία ραβδώσεων (κοινώς  «ραγάδες»)

Οι ραβδώσεις είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας. Δημιουργούνται κυρίως από την απότομη αυξομείωση βάρους ή την ταχεία ανάπτυξη στους έφηβους.

Προκαλώντας αναδόμηση του υπάρχοντος κολλαγόνου (Collagen Remodeling) και προάγοντας την παραγωγή νέου, το BBL δρα αποτελεσματικά στη θεραπεία των ραβδώσεων, ειδικά αν είναι προσφάτου ενάρξεως και έχουν έντονα ερυθρό χρώμα.

Ραβδώσεις κοιλίας: πριν και μετά από θεραπεία Laser και ecopeel (3 συνεδρίες)

Συνήθως πριν τη θεραπεία, γίνεται προετοιμασία με μία απολεπιστική κρέμα για μερικά βράδια. Την ημέρα της συνεδρίας το δέρμα καθαρίζεται καλά, εφαρμόζεται αναισθητική κρέμα λίγη ώρα πριν και κατόπιν γίνεται η εφαρμογή του BBL / ST που διαρκεί 10 – 30 λεπτά, ανάλογα με την έκταση του προβλήματος. Στο τέλος μπορεί συνδυαστικά να γίνει μικροδερμοαπόξεση ή peeling για ταχύτερα αποτελέσματα.

Αυτός ο κύκλος επαναλαμβάνεται ανά 2 – 4 εβδομάδες μέχρι να επιτύχουμε την αισθητική βελτίωση που επιθυμούμε. Τις περισσότερες φορές 2 – 4 συνεδρίες είναι αρκετές για να μείνουν ευχαριστημένοι ασθενείς και ιατροί.

Ο δερματολόγος Κος Γεώργιος Ντούφας θα σας εξηγήσει αναλυτικά τη διαδικασία.

Κλείστε ένα ραντεβού για να ενημερωθείτε διεξοδικά.

Scroll to Top