Θεραπείες Laser

Η εξέλιξη σε ανάπλαση και σύσφιξη με Laser

Στο ιατρείο του Κου Γεώργιου Ντούφα υπάρχουν διαφορετικές συσκευές Laser, ειδικές για κάθε πρόβλημα που σας απασχολεί.

Μη επεμβατική ανάπλαση προσώπου / λαιμού και αναδόμηση του κολλαγόνου

Η θεραπεία ανάπλασης με Laser (λέιζερ) βασίζεται στην απορρόφησης της ακτίνας από το νερό. Επιλέγουμε ποιο τύπο Laser θα εφαρμόσουμε ανάλογα με το φωτότυπο και το πρόβλημα που θέλουμε να επιλύσουμε.

Η φωτεινή ακτίνα που εκπέμπεται από το ND:Yag Laser ή το BBL, λόγω της απορρόφησης του μήκους κύματος από το νερό (80% του δέρματος αποτελείται από νερό) επιτυγχάνει την αναδόμηση και παραγωγή νέου κολλαγόνου από τα κύτταρα του δέρματος.

Αυτό γίνεται από τους ινοβλάστες (κύτταρα που παράγουν διαρκώς κολλαγόνο). Οι ινοβλάστες μας διεγείρονται από την ακτίνα του Laser προς παραγωγή νέου κολλαγόνου ενώ ταυτόχρονα αναδομείται το ήδη υπάρχον. Αντιμετωπίζονται έτσι με επιτυχία οι λεπτές – μέσου βάθους ρυτίδες, οι ουλές ακμής, η χαλάρωση και η φωτογήρανση, χωρίς ερεθισμούς και χειρουργικές τομές (μη επεμβατική ανάπλαση προσώπου – non ablative rejuvenation).

Μία ανώδυνη θεραπεία με πολύ καλά αποτελέσματα για την ανανέωση του προσώπου σε γυναίκες και άνδρες 35 – 60 ετών.

Εκτεταμένη ρυτίδωση: πριν και μετά από ήπια ανάπλαση με ND:Yag Laser

Σύσφιξη – ανόρθωση δέρματος (Laser Lifting)

Η θεραπεία «Laser Lifting» γίνεται με το ST.

Το SkinTyte module (ST) εκπέμποντας στο υπέρυθρο φάσμα (800nm-1400nm) επιτρέπει τη σύσφιξη και ανόρθωση του δέρματος σε όποια προβληματική περιοχή μας απασχολεί (πρόσωπο, λαιμός, βραχίονες, κοιλία, γλουτοί κ.α.).

Το ST είναι ένα είδος μη χειρουργικού, μη επεμβατικού Lifting, που επιτυγχάνει την ανανέωση – σύσφιξη του δέρματος και την τόνωση της σπαργής του, προωθώντας την παραγωγή νέου κολλαγόνου και την αναδόμηση των υπαρχουσών κολλαγόνων ινών (Collagen Remodeling).

Μετά από 3 – 4 συνεδρίες ST (μία κάθε μήνα) το αποτέλεσμα της ανόρθωσης του χαλαρού λαιμού, του προσώπου, των βραχιόνων, των γλουτών ή της κοιλίας είναι ορατό αλλά και διακριτικό ταυτόχρονα.

Πριν τη θεραπεία σύσφιξης με ST εφαρμόζεται μία ήπια αναισθητική κρέμα (κυρίως στο λαιμό λόγω ευαισθησίας της περιοχής). Η συνεδρία διαρκεί περίπου 30 λεπτά για όλο το πρόσωπο και το λαιμό. Ένα ανεκτό αίσθημα ζέστης κατά τη διάρκεια της συνεδρίας γίνεται αντιληπτό, ενώ σε κάποιες ευαίσθητες περιοχές όπως ο λαιμός το αίσθημα μπορεί να γίνει  εντονότερο.

Κατά τη θεραπεία το δέρμα κοκκινίζει ελαφρώς για 5 – 10 λεπτά (επιδιωκόμενος στόχος που δείχνει πως η συνεδρία είναι επιτυχής) και αμέσως μετά επιστρέφει στη φυσιολογική κατάσταση αλλά χωρίς την αρχική χαλάρωση. Μετά την έξοδό σας από το ιατρείο, τίποτα δεν μαρτυρά πως μόλις κάνατε 1 συνεδρία Laser Lifting!

Χαλάρωση δέρματος: πριν και μετά από 3 συνεδρίες “Laser Lifting” με ST

Το ST δεν επιδιώκει σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσει ή να συγκριθεί με το χειρουργικό Lifting. Πρόκειται για δύο διαφορετικές θεραπείες, με διαφορετικές ενδείξεις και αποτελέσματα. Το χειρουργικό Lifting επιβάλλεται σε περιπτώσεις έντονης χαλάρωσης, όπου καμία άλλη θεραπεία δεν μπορεί να αποδώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το ST απευθύνεται σε όσους επιθυμούν σύσφιξη – ανανέωση και απαλλαγή από τη χαλάρωση, χωρίς να καταφύγουν σε ένα επώδυνο χειρουργικό Lifting που απαιτεί αρκετές ημέρες παραμονής στο σπίτι.

Χαλάρωση δέρματος: πριν και μετά από 3 συνεδρίες “Laser lifting” με ST

Ειδικά τα αποτελέσματα στη χαλάρωση του λαιμού και της κοιλίας με το ST module είναι εντυπωσιακά, προσφέροντας σημαντική βελτίωση και

σφριγηλότητα με μόνο 3 – 4 συνεδρίες. Το αποτέλεσμα συνήθως διαρκεί 2 – 5 χρόνια και με συνεδρίες συντήρησης (1 συνεδρία ανά έτος) μπορούμε να το διατηρήσουμε για όσο χρόνο επιθυμούμε.

Χαλάρωση δέρματος: πριν και μετά από 4 συνεδρίες “Laser Lifting” με ST

Η σύσφιξη που θα νιώσετε αμέσως μετά τη συνεδρία είναι μόνο η αρχή. Η διέγερση των ινοβλαστών μόλις άρχισε. Σε μερικές εβδομάδες θα αρχίσει σταδιακά η παραγωγή νέου κολλαγόνου η οποία θα συνεχιστεί για τους μήνες που θα ακολουθήσουν. Συνεδρίες συντήρησης (εξατομικευμένα) συντηρούν το φυσικό αυτό αποτέλεσμα για πολύ καιρό.

Ο δερματολόγος Κος Γεώργιος Ντούφας θα σας εξηγήσει αναλυτικά τη διαδικασία.

Κλείστε ένα ραντεβού για να ενημερωθείτε διεξοδικά.

Scroll to Top